Feestelijk einde aan Klein Galgenwaard Footy bedrijvencompetitie 2013

Op deze afsluitende avond speelden de teams een mini-toernooitje op het kunstgras. Alle teams waren van de partij en speelden 3 wedstrijdjes van elk 13 minuten.

Dit toernooitje ging om des keizers baard, maar toch gingen de teams met volledige inzet de strijd met elkaar aan en zo hoort het ook. Wat men echter niet wist was dat niet de uitslagen telden maar het aantal voorgescoorde doelpunten en hierbij troefde Vlugge Voetjes het team van RozendalDorrestein nu wel af door 1 doelpunt meer te scoren,  zij verdienden daarmee een verdiende consumptie voor alle spelers.

Er waren mensen opgetrommeld die wat hand en spandiensten kwamen verrichten om alles zo vlotjes mogelijk te laten verlopen. Achter de bar assisteerden Chris en Bert Boele. In de keuken werden de  hapjes klaargemaakt door Theo jr. en Annmarie. Alysha, een bevallige jongedame, assisteerde bij het bedanken van een aantal personen die geheel belangeloos hadden meegewerkt om de bedrijvencompetitie 2013 te doen slagen en er mede voor zorgden dat er een mooi bedrag van om en nabij € 2.000 in de kas van Stichting Klein Galgenwaard vloeide. Bert Boele, steun en toeverlaat van de Stichting en manusje van alles, scheidsrechters: Henk Hendriks, Ron Betten, Tom Runhaar en Raham van der Mijden van team Vlugge Voetjes en natuurlijk de regelaar good old Theo van Doorn. Esmat Shanwary, speler van het afgelopen seizoen zo succesvolle Beloftenteam van FC Utrecht was bereid gevonden om de prijzen te komen overhandigen en met de assistentie van Alysha ging dit hem uitstekend af. Hij nam daarbij zelf ook de microfoon ter hand en vroeg applaus voor de organisatoren en medewerkers van de Stichting en voor de op vakantie zijnde Jean Paul de Jong (afgelopen seizoen zijn trainer).

Een heel klein smetje: het team van Ballast Nedam was zonder het te zeggen reeds verdwenen, maar in de loop van de avond ook hun welverdiende beker. Maar ik denk dat die beker in de feestvreugde bij de vrolijke RABO spelers terecht is gekomen en die komt vast wel weer boven water. Patrick Dorrestein, bestuurslid van de Stichting en aanvoerder van het winnende team nam de microfoon ter hand om allen nog een extra te bedanken voor hun geweldige inzet en sportiviteit.

Inmiddels was het geplande tijdstip van 21.00 uur ruimschoots overschreden en kon het feest echt los gaan barsten en met zanger/entertainer WINNIE hadden we een waar fenomeen in huis. Tot ver in de kleine uurtjes werd er gezongen, gedanst en feest gevierd. Op geweldige wijze werd hiermee de Footy Bedrijvencompetitie 2013 van Stichting Klein Galgenwaard op gepaste wijze afgesloten.

Namens Jean -Paul en Jolanda de Jong,  het bestuur en medewerkers van Stichting Klein Galgenwaard, danken wij allen nogmaals en wensen jullie een heel fijne zomer toe en natuurlijk tot ziens in 2014 bij weer een nieuwe editie van deze toch uiterst fijne bedrijvencompetitie.

Foto’s: Piet Mulder Fotografie

foto klein

WEB-img_2812 nieuw

WEB-img_2769 nieuw