De FC Utrecht Vrouwen trainen weer op Klein Galgenwaard

Net als een paar jaar terug, maken de FC Utrecht vrouwen dit seizoen weer gebruik van de accomodatie van Klein Galgenwaard.

In de dependance van Klein Galgenwaard, op het oude complex van Sterrenwijk aan de Laan van Maarschalkerweerd, zullen de trainingen plaatsvinden.

Op vrijdag 24 augustus spelen de FC Utrecht vrouwen hun eerste wedstrijd in de competitie.

De FC Utrecht Vrouwen spelen komend jaar in de Women’s BeNe League. In deze competitie komen teams uit Nederland en België samen. De acht Nederlandse teams (ADO Den Haag, Ajax, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV/FC Eindhoven, Telstar, FC Twente en FC Utrecht) spelen onder de naam BeNe League Orange een onderlinge competitie. De Belgische clubs (RSC Anderlecht, K. Beerschot AC, Club Brugge KV, R. Standard de Liège, K. Lierse SK, Oud-Heverlee Leuven, K. St-Truidense VV en SV Zulte-Waregem) spelen tegen elkaar onder de naam BeNe League Red.

Na de onderlinge duels, die tot 22 december op het programma staan, stromen de beste vier teams door naar de Women’s BeNe League A, de kampioenspoule. De andere teams spelen in League B.

FC Utrecht Vrouwen speelt de thuiswedstrijden op het veld van S.V. Kampong. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond om 19:30 uur.