Bedrijvencompetitie Footy 7 tegen 7 voor het goede doel

Woensdagavond 15 mei, is de eerste ronde gespeeld van de bedrijvencompetitie Footy 7 tegen 7 voor het goede doel:
SPORTEN VOOR EEN TOEKOMST, SPORT VOOR IEDEREEN.
 
Ter elfder ure was er helaas nog een afzegging, het team van Power4ICT uit Maarssen wilde graag instromen in onze
competitie en melde zich afgelopen vrijdag aan voor deelname. Dat was echter te kort dag om een team op de been te
brengen, maar men liet vast weten dat dit team volgend jaar zeker van de partij zal zijn en dat is alvast een prettig geluid.
 
Jean Paul de Jong heeft een team op de been weten te brengen, echter om verwarring te voorkomen speelt dit team
verder in competitie onder de naam KleinGalgenwaard (afgekort KGW).
 
Met het praatje vooraf door Jean-Paul over de bedoeling van deze competitie ging de bal aan het rollen op beide velden om 18.40 uur. Leuke partijen met grote en soms ook spannende wedstrijden en uitslagen, maar toch met de intentie meedoen is belangrijker dan winnen werd er flink op los gehold en gebald.
 
In poule A nam het team van Vlugge Voetjes de koppositie met 2 duidelijke overwinningen. RozendalDorrestein ook met 2 overwinningen staat na de eerste speelronde 2e.
 
In poule B heeft alleen het team van KGW 2 overwinningen in de tas en staat dus voorlopig op de 1e plaats, als 2e staat op doelsaldo de BAM groep.
 
Het was een bijzonder genoeglijke avond, lekker sportieve partijen en we prijzen ons gelukkig dat we elk jaar weer mensen van de EHBO in ons midden hebben. De hele avond lekker voetbal kijken en dan op het einde van de laatste wedstrijden toch een  ongelukkig moment en een oogblessure. Hopelijk valt het letsel mee en kan deze speler volgende week weer gewoon meedoen.
 
Onze grote dank gaat zeker ook uit naar het scheidsrechterskorps olv. van dhr Th. van Doorn. De heren scheidsrechters Henk Hendriks; Ron Betten, en de spelers/scheidsrechters van Vlugge Voetjes: Tom Runhaar en Raham van der Mijden, die belangeloos voor het doel zich inzetten en als ware musici de fluit hanteerden op deze avond.
 
De mannen van de doelgroep ook bedankt voor de hulp en het op tijd klaarzetten (o.a. de doeltjes). Toppie, een grote pluim voor jullie. Bert Boele, al jaren rots in de branding bij deze competitie. Volgende week rekenen we weer op zijn hulp.
 
22 mei is de volgende ronde en hopen op  net zo’n fijne avond zullen beleven met z’n allen en dat ook dan de weergoden ons goed gezind zullen zijn.
 
Bedrijvencompetitie